Brive Violet Mosterd 8,10  EUR

Brive viooltjesmosterd met druivenmost.

In de 14e eeuw werd een van de pausen uit de Limousin, Clement VI, bekend als de “Magnifieke” vanwege zijn pracht en praal aan het pauselijk hof, geboren in Rosiers-d'Egletons in Corrèze. Omdat hij zich herinnerde dat daar de beroemde violette mosterd werd gemaakt, vroeg hij een mosterdmaker naar Avignon te komen.

Messire Jaubertie uit Turenne werd aangesteld. Zijn succes leverde hem de titel “Grand Moutardier du Pape” op. In 1986 redde Maison Denoix in Brive la Gaillarde het originele, voorouderlijke recept voor violette mosterd uit de vergetelheid.

Heerlijk bij pot au feu, bloedworst, koud vlees, in vinaigrette, in saus met varkensvlees en eend.

Gewicht : 200 gr

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten.

Naam *

Voornaam *

Bedrijf *

Postcode *

E-mail *

Telefoon *

* Vul alle verplichte velden

Geen bijkomende informatie
Gelijkaardig(e) artikel(s)
Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken